Σεισμοσ Σαντορινη / Δύο σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε Ρόδο και Σαντορίνη - Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμός στη Σαντορίνη (pics) - CNN.gr
Σεισμός στη Σαντορίνη (pics) - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη.

53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις .

Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα.

Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Î'υγή -Τρίτο κόμμα στην Οία!
Σαντορίνη:Πάνω από 10% η Χρυσή Î'υγή -Τρίτο κόμμα στην Οία! from www.newsit.gr
Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη. Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα.

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956.

Σεισμός στη σαντορίνη σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50. Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr
Σεισμός νοτιοανατολικά της Σαντορίνης - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σαν σήμερα ξημερώματα της 9ης ιουλίου 1956 ένας φονικός σεισμός έπληξε κυρίως την σαντορίνη, ο οποίος άφησε με το πέρασμά του νεκρούς. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της .

Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ.

Σε λειτουργία βρίσκονται ήδη χώροι φιλοξενίας για τους πληγέντες από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα. Η ζημιά ήταν σοβαρή, ιδιαίτερα στην σαντορίνη. Το χτύπημα του εγκέλαδου στη σαντορίνη άφησε . Σεισμός της τάξεως των 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη σαντορίνη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. 53 άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ τρεις . Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 17 χλμ. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Χαρακτηρίστηκε από τους σεισμολόγους ως ο μεγαλύτερος σεισμός του 20ου αιώνα. Καραμανλής επισκέπτεται χωριά της σαντορίνης που έχουν πληγεί από σεισμό, . Ο σεισμός κατεδάφισε 529 σπίτια και άφησε ζημιές σε πολλά ακόμη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη.

Σεισμοσ Σαντορινη / Î"ύο σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σε Ρόδο και Σαντορίνη - Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της σαντορίνης, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας, στις 00:50, στη σαντορίνη. Τα ξημερώματα είχαμε σεισμό στη σαντορίνη και τώρα στην κρήτη. Πρωθυπουργού κωνσταντίνου καραμανλή στη σεισμόπληκτη σαντορίνη, 14/7/1956. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ έγινε στις 09:17 με επίκεντρο το ηράκλειο της . Στις 9 ιουλίου 1956 ο μεγαλύτερος σε μέγεθος σεισμός στον ευρωπαϊκό χώρο τον 20ό αιώνα εκδηλώθηκε, πλήττοντας κυρίως τη σαντορίνη.